Menu

Hoteller

Vi har arrangeret rejser til Prag i mere end 15 år og derfor samarbejder vi med de fleste hoteller i Prag. Vi kan derfor tilbyde de bedste priser på netop det hotel som I måtte ønske.

Vi tilbyder som udgangspunkt disse overnatningsmuligheder (men laver gerne et konkret tilbud på netop det hotel som I måtte ønske):

Hostel Prague Plus*** (anvendes i vores tilbud til kr. 1.995,-):
Dette hostel ligger 3 stop med metro fra centrum. Alle værelser har eget bad og toilet og morgenmad er inkluderet. Værelserne er typisk med køjesengs og plads til 4-8 personer. Drenge og piger sover adskilt og der er plads til trænerne i særskilte værelser. Hostel Prague Plus tilbyde en stor indendørs swimmingpool ligesom der er stort fællesområde med bland andet WIFI.
I kan se mere her: Hostel Prague Plus

Hotel Juno*** (anvendes i vores tilbud til kr. 1.995,-):
Dette hotel er af fin 3 stjernet kvalitet og selvom det ligger udenfor absolut centrum, så ligger det tæt ved metrostation og det tager kun cirka 15. minutter at komme til centrum. Værelserne er fortrinsvis 3- og 4sengsværelser, men der kan også tilbyde enkelt- eller dobbeltværelser til trænerne. Alle værelser er med eget bad og toilet samt morgenmad. På Hotel Juno er der restaurant hvor vi kan tilbyde billig aftensmad ligesom der er gratis WIFI på fællesarealerne.
I kan se mere her: Hotel Juno

Hotel Aura*** (anvendes i vores tilbud til kr. 1.995,-):
Et af vores mest populære hoteller til vores håndboldgrupper. Hotel Aura ligger i udkanten af Prag, men med god mulighed for offentlig transport til hele Prag. Der er dejligt udendørs areal med blandt andet en swimmingpool (ikke opvarmet) og man kan sidde udenfor og slappe af efter en lang dag i håndboldhallerne. Lige ved hotellet er der nogle af Prags bedste indkøbscentre. Værelserne på Hotel Aura er typisk 3- og 4sengsværelser og alle med eget bad og toilet. Morgenmad er inkluderet i prisen og der er gratis WIFI på fællesarealerne.
I kan se mere her: Hotel Aura

Hotel City Centre*** (mod ekstra pris på kr. 200,-):
Hotel i absolut centrum af Prag og med sporvogne og metro lige udenfor døren. Hotel City Centre ligger lige ved Krudttårnet samt Prags gågader. Værelserne er typisk 3-5sengsværelser og alle med eget bad og toilet samt morgenmad. Der er gratis WIFI på fællesarealerne.
I kan se mere her: Hotel City Centre

Parkhotel**** (forældrehotel):
Vi har igennem mange år benyttet det 4 stjernede Parkhotel til overnatning for forældre, som er i Prag for at nyde både håndbold og byen. Parkhotel ligger tæt ved Hostel Prague Plus. Det er nemt at komme til centrum med offentlig transport ligesom der er mange gode restauranter og værtshuse i området. Hoteller byder på rigtig god kvalitet og værelserne kan vlære fra 1-4 personer. Morgenmad er inkluderet og hotellet kan tilbyde parkering (mod ekstra betaling).
I kan se mere her: Parkhotel

+ mange flere hoteller!


Hvis I har et konkret hostel eller hotel som I ønsker tilbud på, så bare kontakt os og vi skal nok hjælpe.

Sidste år var turneringen udsolgt, så kontakt os straks for et godt tilbud.