Menu

Anbefaling

Vi har igennem årene haft rigtig mange håndklubber afsted til påske-turneringen i Prag. Her er nogle af dem:

  • BK Ydun
  • Viby IF
  • Smørum
  • Tårs-Ugilt IF
  • DHG Odense
  • KH Køge
  • Skovbakken
  • AIA Lyseng
  • + flere

Her er nogle kommentarer fra tidligere grupper:

Vi havde en rigtig fin tur til Prag, Vi var MEGET glade for Ahoy New Town, det booker vi helt sikkert også næste gang. Personalet var SÅ venligt, beliggenheden fin, og selve hostel super rent og pænt med store, rummelige værelser. Al planlægning var fantastisk - det er du rigtig god til!! Så alt i alt, ikke noget at klage over overhovedet. 
  - Christina, HIK, 2019

...vi havde en super tur og vejret var jo med os det gør bare det hele nemmere .

Der er ikke meget vi kan gøre bedre de næste år , vi har (syntes vi selv) fundet en super løsning ved indtjekning på City Centre , hvor vi har udfyldt sedler og de er pakket værlses vis når de stiger ud af bussen og så kommer holdene med 15 min mellemrum fra kl 15 og så går det faktisk ok .

Tror også City Centre syntes det er ok ,på deres egen charmerende Tjekkiske måde at se glade ud på ;) . Det er et super hotel til de unge og ligger fantastisk så det skal vi bare holde fast i .

Embassy er også et super Hotel med beliggenhed og standard. Skal også lige nævnes at vores ledere som var med busserne roste chaufførerne på dette år`s tur , udover lige planlægningen, for at være søde og rare samt god til at snakke med de unge og lederne . Så alt i alt en framragende tur og igen tak til dig/Rejsemælgeren for behagelig samarbejde og super fleksibilitet med planlægningen af turen så glæder os allerede til Påsken 2020 .
  - Peter, Viby Håndbold, 2019

Vi havde en fantastisk tur og alt fungerede som det skulle, så der er masser af ros fra HØJ’s U18 piger og os ledere. Det var rigtig godt at indtjekningspapirene til hotellet blev udfyldt hjemmefra. det gjorde processen noget mere smidig end sidste år. Jeg giver stafetten videre til et nyt team omkring næste sæsons U18 spillere, så de ved hvem de skal kontakte, hvis påsken 2019 også går til Prag. Mange tak for godt samarbejde. De bedste håndbold hilsner
  - Lise, HØJ Håndbold, 2018

Jeg har kun roser til overs for jeres - i særdeleshed din - ageren under hele forløbet. Intet har der været at sætte en finger på, og du reagerede hurtigt, da jeg henvendte mig mens vi var i Prag. Al kommunikation har været fin og overskuelig. STOR TILFREDSHED over hele linjen og klart mulighed for genvalg :-)
- Anette, Amager Håndbold, 2018

...havde vores drenge en super tur. De glæder sig til at deltage igen næste år, men allerede nu har de besluttet at de allerhelst vil bo i city. Jeg kunne forestille mig at der er “run” på disse hoteller, så hvordan booker jeg bedst et city hotel på forhånd?
  - Charlotte, Rudersdal Håndbold 2018

Så er vi hjemme igen, efter en fantastisk tur til Prag i påsken. Vil gerne sige at alt gik rigtig godt, og vi sætter stor pris på jeres utrolige fleksibilitet og evne til at løse udfordringer. Gang på gang, har i været der med en god løsning, som vi nærmest ikke en gang selv kunne drømme om. Vi har selvfølgelig nævnt dig og Rejsemægleren på AB Håndbolds Facebookside i referatet fra turen, det bør du læse? Sportsligt gik det ok. Vi vandt 5 spillede 1 uafgjort og tabte desværre den sidste med 1 mål. Vandt indledende pulje dog? Tak for denne gang, vi høres nok ved?
  - Lars, AB Håndbold, 2018

Hotellet var perfekt, lå super godt og morgenmaden var det bedste jeg har prøvet på de år jeg har været med håndbold i Prag. Drengene var i sær vilde med placeringen menogså værelser herunder især badeværelserne fik ros. Vi blev placeret i kælderen som gjorde vi lå lidt væk fra de andre gæster hvilke var fint...Alt i alt en rigtig god tur og jeg bruger jer gerne i gen skulle vi afsted i gen.
  - Michael, Jersie HK, 2018

Vi vil fra Hørning Håndbold gerne sige mange tak for et fantastisk stævne.
ALT hvad der har haft med jer at gøre har været af høj klasse. Der har virkelig været styr på tingene og en fantastisk service lige fra første kontakt og til vi kom hjem til Hørning igen. Tak til dig og dine folk i "marken" I har været med til at gøre vores første stævne i Prag til en kæmpe oplevelse. TAK for et fremragende samarbejde, hvis vi nogensinde skal til Prag igen, så står du aller øverst på vores liste.
  - Daniel, Hørning Håndbold, 2018

Jeg fik nogle SUPER glade spillere hjem fra Prag, det havde været en helt formidabel tur. Hotellet havde været rigtig godt, og alt det praktiske havde fungeret til punkt og prikke. 

Det eneste de er lidt kede af, er at der havde været voldsomt koldt i bussen på vej hjem, de havde virkelig frosset. Og 4 af dem ligger syge nu. 

Men ellers har de kun stor ros at give Jer og det samme har jeg. Tusind tak for fantastisk service, kommunikation og hjælp til at få pigerne til Prag.

Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Jer. Jeg håber på at vi fremover kan sende nogle hold afsted til Prag hvert 2. År. Så af hjertet tak ;)
  - Dina, Rudersdal Håndbold, 2018

...det var super tur og det skal også tilskrives Rejsemælgeren der var ikke noget at sætte fingere på . Det eneste var at jeg fik bestilt bussen en time for tidligt , da det jo tog noget længere tid at komme tilbage fra de sidste kampe pga af helligdagen. Men chaufføren tog det rigtigt pænt og havde også været super på hele turen. Vi evaluere lige turen indenfor de næste måneder og så høre du nærmere hvad vi godt kunne tænke os næste år... en ting er dog helt sikkert Rejsemægleren er vores fortrukne samarbejdspartner på vores ture til Prag.
  - Peter, 2015

Som altid en god tur og alt klappede. Hotel Aura er vore bedste sted da de unge kan spille fodbold og lignende. Det var rart at se at dem der pt. har hotellet har en udsøgt service og hotellet er lidt opdateret i forhold til de 2 andre gange vi har boet der. Tak for en god tur.
  - Niels, 2014

Jamen først og fremmest vil jeg gerne sige tak for en god tur. Alle mine fordomme omkring sådanne busture blev gjort til skamme. Gode chauffører der overholdte pauser og hviletider. En rigtig god oplevelse som i skal roses for. Alt i alt en ok tur som vi alle var glade for.
  - Susanne, 2014 

En fin tur der forløb som planlagt, tak for en god tur.
  - Dan, 2013
 

Sidste år var turneringen udsolgt, så kontakt os straks for et godt tilbud.